HAPPY-DOG

HAPPY-DOG Hundemassage

til gavn og glæde for din hund uanset alder og race...

      Kooa's ejer, Vagn Scheffmann citeres: "Vi går til hundemassage
med Kooa til både hendes og vores glæde og gavn, fordi det gør vores hverdag med Kooa nemmere. Vi behøver ikke at tage så mange hensyn, og kan tage f.eks. tage hende med til vores hytte i Norge, hvor hun nu igen kan gå tur i de norske fjelde."

Holger, en 12-årig Engelsk Staffordshire, kommer hver måned til massage for at forebygge rygproblemer.

Eksamineret Hundemassør er en et-årig diplomuddannelse, som jeg har afsluttet i oktober 2008 hos Dyrlæge Bente Iversen. Som hundefysioterapeut og -massør hjælper jeg mange hunde med mobilitetsproblemer eller smerter pga muskelspændinger. Både hundene og deres ejere har derved fundet humøret og glæden igen, da vores hund uden tvivl ER vores bedste ven!!

Hundemassage er gavnlig for både raske hunde, ældre hunde og hunde der har været opereret i led, ryg o.l. eller er blevet skadet f.eks. korsbåndsskader, fibersprængninger o.l.

Hundemassage er med til at forbedre livskvaliteten væsentligt hos ældre hunde med ledgigt og hunde med problemer i bevægelsesapparatet såsom hofte- og albueledsdysplasi.

Hundemassage giver en gladere hund med færre muskelspændinger, samt mindre risisko for muskel-, led- og seneproblemer. Derfor kan det også varmt anbefales til hunde, der deltager i hundesport (agility, løb) og jagt med henblik på forebyggelse af skader.

Desuden stimuleres kredsløbet, fordøjelsen samt immunforsvaret på en positiv måde. Under massagen berøres mange akupressurpunkter på hundens krop, og dermed frigøres evt. blokeringer i energibanerne. Akupressurpunkter er de samme punkter på kroppen, som benyttes ved akupunktur. I sted for akupunkturnålene trykker man ved akupressur kun med fingrene.

Din hund har brug for hundemassage hvis:
            - den har slidgigt.
Massage virker smertelindrende, idet       
            muskelspændingerne omkring de stive led afhjælpes samt
            virker massage muskelopbyggende.


- den lider af en ledsygdom som f.eks. hofte- eller albueledsdysplasi (HD/AA), spondylose (ryglidelse) osv. Massage virker smertelindrende og genopbygger henfaldne muskler, som følge af at hunden f.eks. ikke bruger bagbenene ved HD eller forbenene ved AA efter hensigt, hvilket medfører muskelatrofi (muskelsvind). Desuden opløses muskelspændingerne i de steder på kroppen, hvor hunden aflaster for sine skavanker.

- den er blevet opereret i led eller ryg f.eks. korsbåndsoperationer, diskus prolaps, AA og HD-korrigerende operationer. Massage får bevægelsesapparatet i fulde omdrejninger igen efter en måske lang periode af henstand og virker muskelopbyggende og smertelindrende. Læs også under Genoptræning.

- Restitution eller forebyggelse af muskel- og seneskader hos sportshunde (agility, løb, jagt osv.). Massage opvarmer hundens muskler og gør dem fri for spændinger og myoser, så de bliver stærkere og smidigere.  Herved forbedres hundens præstationsevne. Din hund forbliver topatlet!

- du ønsker at give din hund mere velvære og afstressning.

Holger, en 12-årig Engelsk Staffordshire, kommer hver måned til massage for at forebygge rygproblemer.

Nyeste kommentarer

17.05 | 13:04

Hej Amilla Bang, Tak for din interesse. Jeg kontakter dig så snart jeg har s...

14.05 | 22:11

Hej jeg vil meget gerne med på et kursus vedr hundemadsage mvh