HAPPY-DOG

KURSER

Hundemassage til husbehov - Hold din hund fit!

Som eksamineret hundefysioterapeut og -massør udbyder jeg kursus i hundemassage til husbehov til hundeejere, som ønsker større kendskab til og en øget bevidsthed om, hvordan deres hund har det i kroppen.

Kropsmassage virker afslappende på muskulaturen og afstressende på sindet, samtidigt med at det styrker båndet mellem hund og dens ejer.

På agendaen står overordnet teori omkring massage, hundens anatomi, hundens kropssprog under massage.

Den praktiske del indeholder eksamination ved mønstring og berøring, massagegreb og -teknik og stretch. Herudover lærer du gode kropskontrol øvelser til din hund til bibeholdelse eller opbygning af muskelstyrke og -fylde.  “Fitness for hunden” bidrager til at vedligeholde din hunds bevægeapparat.

I forventes at have en hund med, som kan opføre sig roligt (ingen aggression eller gøen) i samvær med andre hunde og som ikke har berøringsangst.

Pris på kurset er 1.500 kr.

Hvis du ønsker at deltage på kurset, så send en mail til mail@happy-dog.dk med dit navn og telefonnummer samt lidt oplysninger om din hund.

Kurset afholdes efter aftale og under forudsætning af minimum deltagerantal på tre personer. Der er maks 4 deltagere. Så snart deltagerantal er nået, kan kurset oprettes ved at finde en passende dato.

Amilla bang 14.05.2022 22:11

Hej jeg vil meget gerne med på et kursus vedr hundemadsage mvh

Carine Vander Borght 17.05.2022 13:04

Hej Amilla Bang,
Tak for din interesse. Jeg kontakter dig så snart jeg har samlet et hold.
Må jeg bede om dit mobilnummer og din mailadresse.
mvh Carine

Nyeste kommentarer

17.05 | 13:04

Hej Amilla Bang, Tak for din interesse. Jeg kontakter dig så snart jeg har s...

14.05 | 22:11

Hej jeg vil meget gerne med på et kursus vedr hundemadsage mvh